referencer

Anbefalinger

“Hanne kan fortælle historier, der fremkalder engagement hos læseren, og hun er involverende og nærværende i sin skrivestil. Jeg anbefaler gerne Baltzers bureau til mine egne kunder – også til dem, for hvem etik i kommunikationen er vital.”
Jan Erik Elgaard
Konsulentfirmaet Elgaard Mancom
"Gennem adskillige år har jeg som selvstændig praktiserende psykoterapeut benyttet mig af Baltzers bureau. Dels til at forfatte tekster til hjemmesiden og dels til at interviewe klienter om betydningen af det terapeutiske forløb."
Solveig Rosenkvist
Psykoterapeut Novamentiz

Artikler

"Luften er intens og koncentreret, og blikkene er rettet mod feltet i midten af det store grønne dække, oplyst af operationslamper, hvor patientens hjerne ligger blottet – kraniet er netop blevet åbnet. Den 38-årige kvindelige neurokirurg Rikke Rosendal er i gang med noget af det, hun er bedst til: At operere i den menneskelige hjerne [...]"
Hanne Baltzer
Udsnit af artikel i Jyllandsposten
"Der farer mange tanker gennem hovedet, når ens søn på knap 16 år ikke kommer hjem mere. Jesper blev dræbt i en trafikulykke på sin knallert. Sådan pludselig den 7. november 1995, og den dato vil altid stå printet hos Jan Siig Therkildsen, som stadig har svært ved at forstå, hvorfor."
Hanne Baltzer
Jubilæumsavis, Videbæk Kirke