Teksten rammer plet

budskabet først

Kender du det, at du går i stå, så snart du skal skrive en tekst? Bare tanken om det, giver rynker i panden og lysten til straks at gå til en anden opgave. Overlad udfordringen til mig. Jeg elsker at skrive med din målgruppe for øje – og det er en passion at skrive så godt, at teksten rammer plet. Som en kunde sagde: Du rammer sjælen i virksomheden. – Og visionen er at gøre det hver gang.

Nogle gange ligger der allerede en mængde tekst, men den formidler bare ikke budskabet på den bedste måde til den målgruppe, du vil have fat i. Jeg gennemskriver, korter og finpudser tekster uden at fjerne budskabet!   Og du godkender naturligvis resultatet! De fleste gange skriver jeg helt nyt efter at have hørt dig om, hvad det er for en pointe, du vil have præsenteret.

Jeg skriver tekster til fx:

  • Hjemmeside, tekster online.

  • Profilaviser – fra ide til tryk.

  • Annoncer.

  • Kirkeblade.

  • Hvis det digitale nyhedsbrev skal forbedre din bundlinje. 

  • Brochurer og profilblade – fra idé til tryk.

  • Årsberetningen, magasinet, artiklen.

Den gode fortælling – story telling,
når I skal præsentere nye visioner, værdier og mål. Fra management til medarbejder. Formidling der får medarbejdere til dels at forstå ledelsens visioner og mål, dels til at gå i gang med de nye opgaver.

At oversætte dansk – til dansk
Svært fagsprog omskrevet og formidlet til kunder, borgere, medlemmer og interesserede.  Fx standardbreve i stiftet, på hospitalet, i a-kassen og i forsikringsselskabet.

Nogle gange ligger der allerede en mængde tekst, men den formidler bare ikke budskabet på den bedste måde til den målgruppe, du vil have fat i. Jeg gennemskriver, korter og finpudser tekster uden at fjerne budskabet!  Og du godkender naturligvis resultatet! De fleste gange skriver jeg helt nyt efter at have hørt dig om, hvad det er for en pointe, du vil have præsenteret.

Luk menu